APK

Tijdens de APK keuring beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.


 

Gratis APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de APK en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.


 

Veel voordeliger dan de merkdealer

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.


 

APK benzine of diesel all-in: € 49,95

Rijdt uw auto op benzine of diesel? Dan kunt u hem bij ons APK laten keuren voor slechts € 49,95. Deze tarieven zijn all-in. Dat wil zeggen dat we géén bijkomende kosten rekenen voor afmelden, viergastest of roetmeting.


 

Afspraak maken

Bel nu Bosch Car Service Richard Sluijter, telefoonnummer 010-4373905 voor een snelle afspraak of vul het online contactformulier in.